Gratis oriënterend gesprek

Emiel Egging, pensioen- en loopbaancoach, nodigt je graag uit voor een gratis oriënterend gesprek. Tijdens dit gesprek is er ruimte voor kennismaking en belangrijke informatieve zaken rondom de trainingen van Succesvol tot en met Pensioen.

Zit ik ergens aan vast?

Nee, zeker niet. Het oriënterend gesprek is écht gratis. Geen onderliggende voorwaarden, maar een laagdrempelige conversatie tussen 2 mensen. Mocht je dan besluiten deel te nemen aan een pensioentraining, dan kunnen we direct succesvol van start gaan!
Lees ook de klantervaringen om een impressie te krijgen van een samenwerking met Succesvol tot en met Pensioen. 

Vraag een gratis oriënterend gesprek aan

Laat je naam en mailadres hieronder achter en we nemen contact met je op voor een gratis oriënterend gesprek!

Contact opnemen

Heb je vragen of opmerkingen voor Succesvol tot en met Pensioen? Neem dan gerust contact met ons op. Per telefoon zijn we te bereiken op: 0641393323 of mail ons op het volgende mailadres: contact@succesvoltotenmetpensioen.nl. Wij helpen je graag verder!

Een goede voorbereiding op het met pensioen gaan is essentieel. STMP heeft mij geholpen om een goed uitgewerkt plan te maken, hoe ik mijn tijd en leven na pensionering zou gaan invullen. Niet eerst met pensioen gaan en dan zien wat er op je pad komt. Nee, ‘wat wil ik, wat kan ik, hoe pak ik dat aan, welke stappen moet ik nu al ondernemen etc.’. Ik heb geen zwart gat gezien!

Peter
Emiel Egging Ontwikkeladvies

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te kunnen leveren.

Goede vraag

Eerder stoppen met werken

Stop! Stel jezelf eerst een paar goede vragen voordat je besluit eerder te stoppen met werken. Breng je mogelijkheden in kaart.

Prettig werken tot pensioen

Wat je leeftijd ook is, iedereen wil prettig kunnen werken. Gelukkig is er veel mogelijk. Ook tot en met jouw pensioen.

Wat te doen na je pensioen

Weet jij al wat je gaat doen als je met pensioen gaat? Wij hebben veel ervaring met een goede voorbereiding op een fijn pensioen.

Tegemoetkoming kosten

De kans dat je werkgever een pensioencursus voor een deel of zelfs helemaal voor je betaalt, is best groot. Ontdek hoe je daar achter komt.