Over ons

Succesvol tot en met Pensioen is er voor iedereen die het beste wilt maken van de laatste werkjaren én het pensioen! Genieten van de laatste jaren in je carrière en zonder stress starten aan je pensioen.

Is jouw pensioen nog niet in zicht, maar wil je meer inzicht krijgen over jouw kansen op de arbeidsmarkt? Maak dan gratis gebruik van het Loopbaan Ontwikkeladvies!

Emiel Egging is de eigenaar van het bedrijf en als erkend pensioencoach en loopbaancoach helpt hij jou het beste uit jezelf te halen, tijdens je werk maar ook als je straks met pensioen bent. Samen met Emiel ga je de zoektocht aan: wat maakt jouw leven prettig en succesvol, nu en tot en met je pensioen? Na het vinden van deze antwoorden is voor Emiel de missie geslaagd. 

Lees ook over de ervaringen van klanten!

Emiel Egging Ontwikkeladvies

Emiel Egging

Wanneer ik niet werk, breng ik graag tijd door met mijn gezin of maak ik mooie tochten op de racefiets!”

Emiel doet dit niet alleen. Samen met een aantal vakkundige collega’s uit omringende vakgebieden werken zij aan de beste adviezen en coaching voor het beste resultaat.

Deze specialisten werken samen voor jou

Jolanthe van den berg
Financieel planner en
adviseur

Met een passie voor mensen en lange ervaring met financieel advies, zorgt Jolanthe voor een prettige samenwerking die leidt tot mooie inzichten voor onze klanten.

'In mijn vrije tijd ben ik zo veel mogelijk met mijn zonen en hond. Ook ga ik graag uit eten met vrienden.'

Jack van Dongen
Financieel planner & pensioenadviseur

Inzicht in nieuwe opties en mogelijkheden, het maximale eruit halen wat erin zit. Jack werkt al jaren als financieel planner en pensioenadviseur en dit met mooie resultaten.

'De racefiets of de mountenbike, fietsen doe ik erg graag. Evenals een mooie wandeling door de natuur!'

Erna Loupatty-Bakhuisen
Financieel planner en
adviseur

Met een jarenlange ervaring in het maken van financiële plannen weet Erna precies hoe zij de wensen van de klant om moet zetten in een duidelijk en haalbaar pensioenplan.

'Graag ga ik met mijn gezin op pad. Daarnaast zwem en wandel ik met veel plezier.'

Mark Claus
Pensioencoach

Sinds 1970 geeft Mark al trainingen en adviezen over het pensioen. Met zijn ervaring, inzicht en gevoel voor mensen is hij een sterke aanvulling voor Succesvol tot en met Pensioen.

'Ik ben een natuurliefhebber en breng dan ook veel tijd door in de buitenlucht, bijvoorbeeld in mijn ecologische tuin.'

Werken aan persoonlijke & financiële opties

We begeleiden jou graag bij jouw kansen en mogelijkheden van de latere werkende jaren en het pensioen. Dit doen we met loopbaancoaching, pensioencoaching en financiële planning. We helpen je inzicht te krijgen in je persoonlijke en financiële opties voor de toekomst, zodat je een productief en plezierig leven kan creëren. In aanloop naar je pensioen én daarna.

Winnaar Beste opleider van Nederland 2019: #2 in Financieel.

Meer weten?

Een 1-op-1 training om je voor te bereiden op je pensioen en de eerste jaren na je pensioen, volg je bij Succesvol tot en met Pensioen. Dit doen we door middel van pensioencoaching.

Hoe ziet het financiële plaatje eruit van jouw pensioen? Welke potjes zijn er, met welke kosten moet je rekening houden? Dit is waar we aan werken bij pensioenplanning.

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te kunnen leveren.

Goede vraag

Eerder stoppen met werken

Stop! Stel jezelf eerst een paar goede vragen voordat je besluit eerder te stoppen met werken. Breng je mogelijkheden in kaart.

Prettig werken tot pensioen

Wat je leeftijd ook is, iedereen wil prettig kunnen werken. Gelukkig is er veel mogelijk. Ook tot en met jouw pensioen.

Wat te doen na je pensioen

Weet jij al wat je gaat doen als je met pensioen gaat? Wij hebben veel ervaring met een goede voorbereiding op een fijn pensioen.

Tegemoetkoming kosten

De kans dat je werkgever een pensioencursus voor een deel of zelfs helemaal voor je betaalt, is best groot. Ontdek hoe je daar achter komt.