Vragen over pensioen

Is je pensioen al in zicht? Verwacht je over een aantal jaren met pensioen te gaan? Wellicht heb je dan nog veel vragen over pensioen! 

Weet jij al wanneer je met pensioen gaat? Ben jij financieel goed voorbereid? Wat ga je met je tijd doen als je met pensioen gaat? Kan ik eerder stoppen met werken? 

Succesvol tot en met Pensioen geeft antwoord op je vragen en helpt je bij de voorbereiding. Er zijn verschillende trainingen en cursussen die je helpen om je voor te bereiden. 

Dus heb je vragen over pensioen? Schroom niet om contact met ons op te nemen. 

Vragen over pensioen

Wanneer kan ik met pensioen?
Een van de vragen die we vaak horen is. Een begrijpelijke vraag omdat dit geen vastgestelde datum is. Jij bepaalt zelf wanneer je met pensioen gaat. Dit is afhankelijk van allerlei aspecten. Wil je hier meer over lezen?

Eerder stoppen met werken
Wil je weten of eerder stoppen met werken mogelijk is voor jou? Ook dat is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie en keuzes die jij hierin maakt. Wat kost eerder stoppen met werken? Is er een vertrekregeling? Kijk of het voor jou mogelijk is. 

Prepensioen
Heb je vragen over prepensioen? En of dit mogelijk is voor jou? Hoe krijg je inzichtelijk of prepensioen mogelijk is. Allerlei zaken om over na te denken. Wij geven je graag antwoord. 

Vertrekregeling
Kun jij gebruik maken van een vertrekregeling? Het is mogelijk met de vrijwillige vertrekregeling. Wil jij weten of dit ook voor jou geldt en wat deze vertrekregeling precies inhoudt?

Deeltijdpensioen
Wil je graag al meer gaan genieten van je vrije tijd? Dan is deeltijdpensioen misschien iets voor jou. Geleidelijk je werkleven afbouwen tot aan je pensioen. Meer weten?

Prettig werken tot aan je pensioen
De laatste jaren tot aan je pensioen kunnen zwaarder worden. Hoe hou je het leuk? Wat zijn jouw mogelijkheden? Zaken om over na te denken in de jaren voor je pensioen. 

Pensioentips
Kun jij wel wat tips gebruiken voor jouw pensioen? Hoe deel je je tijd in? Wat ga je doen? Hoe voorkom je dat je in een gat valt? Wij geven een aantal tips waar je over na kunt denken! 

Natuurlijk zijn er nog veel meer vragen over pensioen. Succesvol tot en met pensioen helpt met het beantwoorden van deze vragen. 

Ben jij benieuwd naar onze trainingen om je optimaal voor te bereiden? Vraag een gratis oriënterend gesprek aan. 

Pensioenplanning
Krijg inzicht in jouw totale financiële plaatje. Bepaal wanneer je met pensioen gaat.

Pensioencoaching
Ontdek wat jouw leven prettig en zinvol maakt. Nu en na je pensioen.

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te kunnen leveren.

Goede vraag

Eerder stoppen met werken

Stop! Stel jezelf eerst een paar goede vragen voordat je besluit eerder te stoppen met werken. Breng je mogelijkheden in kaart.

Prettig werken tot pensioen

Wat je leeftijd ook is, iedereen wil prettig kunnen werken. Gelukkig is er veel mogelijk. Ook tot en met jouw pensioen.

Wat te doen na je pensioen

Weet jij al wat je gaat doen als je met pensioen gaat? Wij hebben veel ervaring met een goede voorbereiding op een fijn pensioen.

Tegemoetkoming kosten

De kans dat je werkgever een pensioencursus voor een deel of zelfs helemaal voor je betaalt, is best groot. Ontdek hoe je daar achter komt.