Prettig werken

Wat je leeftijd ook is, iedereen wil prettig kunnen werken. Als je richting je pensioen gaat, veranderen vaak je ambities, je persoonlijke situatie en soms ook je gezondheid. Gelukkig zijn er veel mogelijkheden om, tot en met pensioen, prettig te blijven werken. 

Deeltijdpensioen

Bij deeltijdpensioen blijf je voor een deel werken, maar wel minder uren. Zo hou je meer tijd over voor jezelf. Lees hier hoe je het verschil in inkomen aanvult met een stukje pensioen.

Pensioencursus

Wacht niet te lang met het volgen van een pensioencursus. Hoe eerder je begint, hoe beter je alle opties in kaart kunt brengen. Het kan al 7 jaar voor je pensioenmoment!

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te kunnen leveren.

Goede vraag

Eerder stoppen met werken

Stop! Stel jezelf eerst een paar goede vragen voordat je besluit eerder te stoppen met werken. Breng je mogelijkheden in kaart.

Prettig werken tot pensioen

Wat je leeftijd ook is, iedereen wil prettig kunnen werken. Gelukkig is er veel mogelijk. Ook tot en met jouw pensioen.

Wat te doen na je pensioen

Weet jij al wat je gaat doen als je met pensioen gaat? Wij hebben veel ervaring met een goede voorbereiding op een fijn pensioen.

Tegemoetkoming kosten

De kans dat je werkgever een pensioencursus voor een deel of zelfs helemaal voor je betaalt, is best groot. Ontdek hoe je daar achter komt.