Ervaringen pensioencursus

Voordat je start met het volgen van onze pensioentraining, is het prettig om een aantal ervaringen over de pensioencursus te lezen. Een aantal klanten vertellen hun verhaal.

Hoe gaan wij te werk?

Succesvol tot en met Pensioen werkt samen met externe partijen.  Dit doen we met specialisten van:

Door de krachten te bundelen zorgen wij ervoor dat het beste van verschillende partijen samenkomt, zodat wij een hoge kwaliteit trainingen kunnen leveren aan onze klanten. Op de over ons pagina vertellen wij meer over deze samenwerkingen!

De ervaringen van klanten

Wat zijn de ervaringen over onze pensioentrainingen? Vier van onze oud klanten vertellen hun ervaringen met Succesvol tot en met Pensioen! 

Meer beoordelingen lezen? Bezoek dan de Springtest pagina voor meer ervaringen met Succesvol tot en met Pensioen!

Aanmelden pensioentraining

Ben je na het lezen van de pensioentraining ervaringen nog enthousiaster geworden om deel te nemen? Meld je dan aan voor de pensioentraining!

Heb je andere vragen voor Succesvol tot en met Pensioen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0641393323 of stuur een mailtje naar contact@succesvoltotenmetpensioen.nl. Wij beantwoorden graag al je vragen! 

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te kunnen leveren.

Goede vraag

Eerder stoppen met werken

Stop! Stel jezelf eerst een paar goede vragen voordat je besluit eerder te stoppen met werken. Breng je mogelijkheden in kaart.

Prettig werken tot pensioen

Wat je leeftijd ook is, iedereen wil prettig kunnen werken. Gelukkig is er veel mogelijk. Ook tot en met jouw pensioen.

Wat te doen na je pensioen

Weet jij al wat je gaat doen als je met pensioen gaat? Wij hebben veel ervaring met een goede voorbereiding op een fijn pensioen.

Tegemoetkoming kosten

De kans dat je werkgever een pensioencursus voor een deel of zelfs helemaal voor je betaalt, is best groot. Ontdek hoe je daar achter komt.