Na je pensioen

Weet jij al wat je gaat doen als je met pensioen gaat? Wij hebben veel ervaring met een goede voorbereiding op een fijn pensioen. Hier delen wij onze kennis graag met je.

Pensioen in Zicht

Bereid je op tijd voor op je pensioen. Een PiZ-curus komt vaak te laat. Hier lees je waarom dat zo is, wat de nadelen van een PiZ-cursus zijn en wat een goed alternatief is.

Na je pensioen

Met pensioen gaan is niet zomaar iets, je hebt ineens veel vrije tijd. Wat ga je daarmee doen? En hoe houd je het leuk? We hebben een aantal praktische tips voor je op een rij gezet.

Gratis oriënterend gesprek

Ben je benieuwd wat een pensioentraining van Succesvol tot en met Pensioen voor jou op kan leveren? Of ben je benieuwd of het bij je past? Vraag dan een gratis oriënterend gesprek aan!

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te kunnen leveren.

Goede vraag

Eerder stoppen met werken

Stop! Stel jezelf eerst een paar goede vragen voordat je besluit eerder te stoppen met werken. Breng je mogelijkheden in kaart.

Prettig werken tot pensioen

Wat je leeftijd ook is, iedereen wil prettig kunnen werken. Gelukkig is er veel mogelijk. Ook tot en met jouw pensioen.

Wat te doen na je pensioen

Weet jij al wat je gaat doen als je met pensioen gaat? Wij hebben veel ervaring met een goede voorbereiding op een fijn pensioen.

Tegemoetkoming kosten

De kans dat je werkgever een pensioencursus voor een deel of zelfs helemaal voor je betaalt, is best groot. Ontdek hoe je daar achter komt.