Gezocht: Proefkonijnen met pensioen in zicht

Bepaal zelf wanneer, waarom en hoe je met pensioen gaat. Makkelijker gezegd dan gedaan. Maar we willen allemaal toch graag fijn leven tot én na onze pensionering?! 

Klaar voor pensioen?

Om meer zicht te krijgen op wensen, keuzemogelijkheden en psychologische aspecten ontwikkelen we samen met Online Talent Manager een nieuwe pensioentest. Deze test meet in hoeverre je klaar bent voor een succesvolle overgang van werk naar pensioen. De test doet dat aan de hand van een aantal factoren die een belangrijke rol spelen bij deze levensgebeurtenis. De uitkomsten geven waardevolle informatie om voor jezelf beter te bepalen wanneer, waarom en hoe je met pensioen gaat. 

55 jaar of ouder? 

Vul dan deze vragenlijst gratis in! Schrik niet, het zijn maar liefst 177 vragen en het duurt ongeveer 30 minuten om deze te beantwoorden. Je ontvangt na het invullen direct een beknopte rapportage. Uit deze rapportage kunnen nog geen conclusies worden getrokken, omdat de test in ontwikkeling is. Je krijgt van ons bericht als we voldoende data hebben verzameld en we jou een hernieuwd rapport kunnen geven. Dit kan enige maanden duren.

We verloten een pensioentraining naar keuze!

We waarderen het heel erg als je ons wilt helpen bij het ontwikkelen van onze nieuwe pensioentest. Daarom verloten we onder de eerste 25 aanmelders een van onze pensioentrainingen. Met het winnende lot kan je dan kiezen voor pensioenplanning of pensioencoaching t.w.v. € 1.149,- (ex btw). Kort nadat de 25ste aanmelder de test heeft ingevuld wordt er geloot en met de winnaar telefonisch contact opgenomen om de pensioentraining in te plannen. De uitslag van de loting zal ook op deze pagina worden bekend gemaakt.

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te kunnen leveren.

Goede vraag

Eerder stoppen met werken

Stop! Stel jezelf eerst een paar goede vragen voordat je besluit eerder te stoppen met werken. Breng je mogelijkheden in kaart.

Prettig werken tot pensioen

Wat je leeftijd ook is, iedereen wil prettig kunnen werken. Gelukkig is er veel mogelijk. Ook tot en met jouw pensioen.

Wat te doen na je pensioen

Weet jij al wat je gaat doen als je met pensioen gaat? Wij hebben veel ervaring met een goede voorbereiding op een fijn pensioen.

Tegemoetkoming kosten

De kans dat je werkgever een pensioencursus voor een deel of zelfs helemaal voor je betaalt, is best groot. Ontdek hoe je daar achter komt.